keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Ensimmäiset lenkit tauon jälkeen

Jukola aiheutti pienen tauon pyöräilyyn, kun Sir Michaelin kanssa "herkistelimme" Jukolaan. Brotelai Mikko jatkoi jalkavaivaisena pyöräilyä, vaikka kävi hänkin vahvistamassa nuorisojaoston joukkuetta omalla panoksellaan.

Tiistaina 22.6. aloitin pyöräilyn jälleen melkein kahden viikon tauon jälkeen. Ensimmäisen lenkin heitin Porvoon suuntaan. Aikaa ei ollut rajattomasti, joten vähän hitaiden aamutoimien jälkeen päätin lenkin maksimipituudeksi neljä tuntia. Ajoin yksinkertaisesti 40 kilometriä Porvoon suuntaan ja sitten takaisin. Lenkin kokonaispituudeksi tuli 83 kilometriä ja aikaa kului 3,30h.

Iltalenkille ei vielä päässyt Sir Michael mukaan, sillä hänen pyöränsä on huollossa. Alkuperäisen 11-23 -välitteisen takapakan tilalle tulee miedompi 12-27 -takapakka. 27-piikkisellä takapakalla pitäisi mäkien nouseminen onnistua selvästi 23-piikkistä helpommin. Söörin välitykset, kun eivät ole edes Nuuksiossa olleet riittävän helpot. Samalla mies kiristyttää pinnat.

Kun Brotelai Mikkokin suuntasi lenkille jo aiemmin ja minä vasta ostelin uimashortseja Juhannukseksi, niin lenkkiseurana toimi Jussi A. Ajoimme pienen tour de Esbon ja palasimme kotiin. Matkaa taittui 50 kilometriä. Aikaa kului 1,50h.

Havaintoja:

Viimeiset tilaukset tulivat bike24.de:stä
- uudet haskat hyvät
- jälleen toimiva satulalaukku, jes
- myös hienoa Veikkasen kannustusvaatetta hankittu a la Francaise de Jeaux

Nykyiset renkaat alkavat kulua alta pois
- vaihto Schwalbe Ultremo R.1:siin tulee sopivasti, Schwalbet 180g/kpl
- samalla alle vaihtuu Continental Supersonic-sisäkumit, paino 45g/kpl
- Pyörä keventyy vajaat 200g, mutta tästä ei sitten enää kevyempiä avorenkaita ole olemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti