torstai 8. huhtikuuta 2010

Pääsiäisen kosteanpaikanleiriltä voimaa kevääseen


Pitkä aika kului arkista taivallusta ennen pääsiäisen kosteanpaikanleiriä Himoksella, pitkää lenkkiä jauhettiin nääs. Pääsiäisleiri oli viimeinen tiukka paikka ennen kevään tosikoitoksia. Nythän on vain muutama päivä, kunnes Sir Michaelin matka kestävyysjuoksun ammattilaisuuteen alkaa Pariisin maratonilla. Eurosport näyttää sunnuntaina Pariisin maratonin suorana. Odotamme Sir Michaelia maaliin alle kolmen tunnin, mutta kärkiletkaan mies ei aio lähteä. Ilmeisesti tapahtumalla on myös live-tulosseuranta netissä väliaikoineen, joten Sir Michaelin tilannetta tarkkaillaan tällä kanavalla aamupäivästä alkaen kello 10.30. Sir on myös luvannut kisaraportit paikan päältä vielä samana päivänä, joten ajankohtaista juttua pukkaa pitkästä aikaa.

Sir Michaelin leiri sujui hyvin ja miehen kisakunto testattiin pääsiäislauantaina myös Kotiteollisuuden keikalla. Kunto oli riittävä ja nesteytys kohdillaan, kuten kuvasta näkyy. Leirin kanondag oli perjantai, jolloin aurinko paistoi koko päivän. Perinteiden mukaisesti Sir toi leirille lavallisen Kinder-munia. Parhaaksi leluksi arvosteltiin taisteluhyrrä, lehdistöpalkinto meni kyklooppijunalle.

Pyöräilykelit ovat tällä viikolla saapuneet pääkaupunkiseudulle. Riesana on vielä hiekoitushiekka, jota kaupunki ei ole vielä kerännyt pois. Vantaalla keräily on jo hyvässä vauhdissa, joten Helsingille pyyhkeitä. Ensimmäinen lähetys pyöräilytavaroita on jo saapunut Englannista Evanscyclesistä, mutta Chainreactioncyclesin lähetykset seisovat Englannissa tiimipaitojen varastotilanteen takia. Tähän mennessä kaikki tilatut tavarat ovat olleet sopivia. Palaamme kenties tuote-esittelyihin tulevaisuudessa, jotta suuri yleisökin saa vihiä, millaisia tavaroita kannattaa ostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti