torstai 22. syyskuuta 2011

Kevyttä treenausta ja tankkailua

Maanantain lepäsin. Tiistaina juoksin vähän maratonvauhtia. Keskiviikkona juoksin reilun tunnin kevyesti. Nyt tiedossa onkin enää pelkkää lepoa maratonstarttiin asti. Poikkeuksen voin tehdä lauantaina, jolloin saatan juosta pienen verryttelylenkin.

Tankkaukseen olen suhtautunut kevyesti. Sen verran olen muuttanut ruokailua, että söin vähän enemmän keskiviikkona ja jatkan samalla linjalla tänään. Muutoksena olen myös tehnyt, että tänään söin töissä pari tuntia ruuan jälkeen ylimääräisen välipalan. Tankkausvälipalana toimi mysli ja jugurtti. Perjantaina on tarkoitus jo pikkuisen keventää ja palata normaaliin ruokavalioon. Lauantaina yritän syödä jopa vähän kevyemmin. Hiilihydraattien uskon olevan tapissaan jo melkein pelkästään harjoittelun keventämisen takia.

Kokeilin keskiviikkona geelejä lenkillä. Söin kaksi järjestäjän powerbar-geeliä. Vanilja tuntui myrkyltä, mutta trooppinen heldelmä meni jotenkin alas. Geelien välissä oli puolen tunnin juoksu. Ainakin tällä lenkillä puoli tuntia oli liian pieni tauko geelien väliin.

Minulta kysyttiin, että tiedänkö tuleeko juoksuun kovia nimiä. Olin varma, että tulee. Lähtölistalta bongasin heti Haile Gebresselassien, kenialaisia sukunimiä Kiplagat, Kirui ja Kosgei sekä numerolla yksi juoksevan Patrick Makaun, joka voitti viime vuonna ajalla 2.05.08. Juoksua voi katsoa suorana Eurosportilta. Eurosport-player maksaa 5€ kuukaudessa. Kuvissa minua tai muita raatoja tuskin näkyy. Liveseurannassa taitaa olla vain puolimatkan väliaika ja maali. Linkkiäkään en löytänyt, mutta varmaankin se ilmestyy myöhemmin sivustolle.

2 kommenttia:

  1. Hyvältä vaikuttaa! Tsemppiä koko porukalle ja toivotaan, että tavoitteet täyttyvät!

    VastaaPoista