keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Mankelointia ullakolla


Perinteinen keskiviikkoinen mankelointi oli käynnissä Pakilan ullakolla. Mankelointi oli aloitettu lakanoilla, mutta raatojen Sir Michael ja Jude saavuttua siirryttiin munamankelointiin.

Aloitimme vastuksilla polkemisen alkuvuodesta. Tilasimme Saksasta Tacxxin Satori-harjoitusvastukset.
Jokainen joka on polkenut vastuksilla on varmasti huomannut, että 1)Homma on todella tylsää, 2) Paikallaan pyöräillessä tulee tukalan kuuma ja 3) Ajoasento on täysin sama koko ajan. Onneksemme reeniullakko on aika viileä, siellä on telkkari ja pyöriä ei tarvitse suuremmin siirrellä edestakas.

Tällä kertaa jatkoimme Wild Bunch-länkkärillä ja sen loputtua katsoimme salkkareita, josta olemme kummatkin pihalla. Tosin Sir Michael keskittyi ihmettelemään, miksi kaikki naiset sarjassa ovat blondeja. Mutta eikö saippuasarjassa väkisin kaikki ole sukua toisilleen?

Itse reeni kesti 1h 10min. Syke oli siinä 115-130 välillä, joten mistään kovasta harjoituksesta ei ole kyse. Tavoitteena on totutella pyörällä ajoon pitämällä istumalihakset kondiksessa. Huomenna kokoontuu taas isompi kööri, kun Brotelait liittyvät joukkoon Myllyn juoksuharjoitukseen.

1 kommentti:

  1. Kuntosalipalveluihin voidaan liittää myös Salkkari-asiantuntemusta. t. outi

    VastaaPoista