lauantai 6. maaliskuuta 2010

Kaikenlaista säätöä loppuviikon treeneissä.

Tiistaina oli pitkä lenkki sohjossa, joka kesti melkein kaksi tuntia. Keskiviikkona jäi treeni tekemättä. Sir Michael oli kuulemma hiihtänyt, mutta sillä meni tiistai saunoessa.

Torstaina kävimme Brotelain ja Sir Michaelin kanssa vetämässä vetoja Liikuntamyllyssä. 15 x 400m, palautus hölkkää 200m. Vautia oli keskimäärin 1,20 min. Timppa jätti Golfin liian kauas ja keneltäkään ei meinannut löytyä sopivia rahoja uuusiin kiskurihintoihin. Treeni oli kuitenkin muutoin lupaava. Sir Michael oli saanut aamulla parkkisakot, vaikka on pitänyt autoa puoli vuotta samassa paikassa.

Perjantaina sähläiltiin. Meikäläinen repesi vain duunin sählyyn. En jaksanut enää suunnistusseuran vuorolle, jossa Sir Michael veivasi. Sir Michael otti muuten toiset parkkisakot perjantaina samasta paikasta.

Lauantai oli sitten säätöjen säätöä!! Aamulla mulla oli jo pelikamat päällä säbäturnausta varten, kun kaverilta tuli viestiä, että hallilla on romahdusvaara. Kaikki pelit peruttu!


Järkytyksestä selvittyäni menin nukkumaan pariksi tunniksi. Herättyäni katsoin naisten hiihtoa ja siitä innostuttuani päätin suunnata ladulle. Hiihtelin hieman kovempaa Brotelai Timpan juttujen innoittamana. Hän kuulemma tekee vk-reenejä hiihtäen. Hiihdin pertsaa 22,5km 1.22h. Viimeisen 7,5 kilsaa 24.37, mutta silti sykkeet jäi aika alas, keskisyke kierroksella oli 151.

Päästyäni kotiin aloimme duunaamaan safkaa. Treenin jälkeen ku pitää skruudaa. Jääkaappi oli lopettanut toimintansa. Kiipesin lumen täyttämälle (ylin kerros, ei kattoa) parvekkeelle ikkunan kautta ja siirtelin lumia lapiolla, että ovi saatiin auki ja ruuat sinne. Aika nopeasti piti vielä lähteä Mega-Antti -liikkeeseen, josta löytyi onneksi sopiva kaappi. Huomenna hakemaan. Huhhuh.

Huomenna sitten aamulla reilu juoksulenkki, pyörämessut, jääkaapin nouto ja vanhan vienti, sekä anopin ruokatarjoilut. Ja illalla tietenkin pitäisi korjata kokeet ja kirjoittaa pari lausuntoa. Ja niin...Sir Michael on vaihtanut parkkipaikkaa! Voitto Pirkoille 2-0!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti