maanantai 22. maaliskuuta 2010

Talvi jatkuu vaan.

Sir Michaelin maratoniin on aikaa kolme viikkoa, mutta edelleen sataa uutta lunta. Viime viikonlopun talvisilla leireillä opimme uusia asioita. Sir Michael leireili Vierumäellä HS:n kanssa ja meikäläinen Liinan kanssa Himoksella.

Sir Michael oppi, että meikäläiset ei ole enää nuoria, vaikka hiihtopuolella Sir alisti nuorisoa hiihtämällä lauantaina 50 kilsaa ja sunnuntaina parikymppiä. Nuoriso eli täysikäiset junnut kyselivät, että mistä kivikaudelta Sir Michaelin kymmenen vuotta vanhat monot ovat. Sir Michaelin hiihtolasit ovat kuulemma retrolasit jostain 70-luvulta. HEI C'MON!! Melkein bränärit Brikot vuodelta 1994.

Meikäläisen leiri sujui leppoisammin eli vedin lonkkaa koko viikonlopun. Ihan kuin suklaata ei olisi ollut tarpeeksi, niin sain pari lavaa Rossarin DemoTour ylijäämä Tuplia. Arkena takaisin sorvin ääreen.

1 kommentti:

  1. Korjasin tällä kertaa räikeimpiä kirjoitusvirheitä. Niitä tulee, kun ajatus kulkee kovempaa kuin kymmensormijärjestelmä. Viikottain kirjoittamiseen on käytettävissä noin tunti aikaa, joten jatkossakin keskitytään kieliopin sijaan sisältöön....siis siihen, että sitä on. Laatu nyt on sitten ihan toinen juttu.

    VastaaPoista