sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Viikko taas takana

Viikon saldo:
Maanantai juoksu syke n.135 1,30h
Tiistai sulkapallo 1h
Keskiviikko pyöräily vastuksella syke 130, 1,10h
Torstai Juoksu vetoja syke 154 0,30h ja verryttely 0,30h
Perjantai sähly 0,45h
Lauantai juoksu syke 133 1,40h
Sunnuntai hiihto syke 125 2h
Yhteensä tehollisesti kevyt viikko, määrää 9,05h.

Torstaina vedoissa otettiin matkavauhdin lisäksi myös tiukkaa vauhtia, kun iskin tauluun 3,06 / 1000m. Vanhoilla jaloilla siinä alkoi jo syke nousta. Perjantaina porukka hajaantui eri sählytapahtumiin toisten pelatessa HS:n vuorolla ja toisten työpaikalla.

Launtaina lähdettiin Kepardin ja Sir Michaelin kanssa porukkalenkille. Kummatkin olivat käyneet pitkällä sählyvuorolla, joten pojilla painoi hieman reisissä. Maailman parantamista oli liikkeellä. Sir Michael pääsi aiheeseen, jota olemme pohtineet jo aiemminkin. Miksi kaikkia autoveroja ei laiteta suoraan bensan hintaan? Nyt pyöritetään ties mitä AKE-byrokratiaa. Auton hiilidioksidipäästöt ovat lähes täysin verrattavissa kulutukseenkin. Ilmeisesti on siitä nousisi liian iso haloo, jos bensa maksaisi 1,70€.

Jatkoimme Sir Michaelin kanssa illalla vielä Pasilan Urheilutalolle, jossa todistimme SSV:n voimaa ja Juho Järvisen tarkkuutta välieräottelussa SSV-Happee. Happeen puolella tähtipelaaja Riitesuo hutiloi ja vaati palloa itselleen jatkuvalla mailan paukutuksella.

Sunnuntaina lähdimme samalla porukalla hiihtolenkille Pirkkolasta, sillä Paloheinässä oli Hopeasompa-hiihdot. Kävimme katsomassa hiihtoja. Uskoimme Sir Michaelin kanssa pärjäävämme alle 14-vuotiaille tytöille, mutta 16-sarjan pojat menivät selvästi liian kovaa. Ehkä jos saisi kunnon nanovoiteet pohjaan...

Ensi viikolla pitäisi kasata jo vihdoinkin kevään kilpailukalenteri kuntoon. Alustusta olen tehnyt, mutta lumiolosuhteet on sellaiset, että varmaankin ensimmäiset kisat jää väliin. Lisäksi tänä keväänä on peräti kaksi lauantaityöpäivää, jotka myös rajoittavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti