tiistai 16. maaliskuuta 2010

Kausi aluillaan, lunta Kumpulan mittausasemalla 67cm.

Pyöräilykalenterit on julkaistu fillari-lehden sivuilla. Ensimmäinen pääkaupunkiseudulla järjestettävä kaikille avoin maantiekilpailu on Bianchi-cupin Hyvinkään osakilpailu. Ajot ovat arkena iltaisin. Ilman lisenssiä saa ajaa ja osaanottomaksu on aikuisilta femma. Olemme erilaisilla kokoonpanoilla tutustuneet jo aiemmin maasto-osakilpailuihin, ja viime vuonna minä ja Mikko Brotelai kävimme ajamassa yhden maantieosakilpailun. Yleensä aikuisia ajajia on noin 50. Kisat ovat vauhdikkaita tavalliselle tallaajalle, sillä loivassa alamäessäkin vauhdit nousevat letkassa tosi koviksi. Voi jopa olla, että vaihteet loppuvat kesken, kun vauhtia voi olla 70 km/h. Kisan kesto on noin 1h, mikä nostaa vauhteja. Normaalit maantiepyöräilykilpailuthan ovat pidempiä.

Suunnistuskauden avaus on vielä auki. Varmaankin itse kukin aloittaa joko 17. tai 24.4.

Tätä ennen kuitenkin Sir Michael aloittaa juoksukauden yhdessä Dr Loven ja
Tahitin kanssa. Pojat suuntaavat 10.4. juostavaan Pariisin maratoniin. Tämän hetken tilanne on sellainen, että Sir Michael väittää olevansa puhki harjoittelusta (oikeasti mies on niin paljon töissä, ettei ehdi palautua), Dr Loven kunto tulee jo esille (koska jalka on ollut rikki) ja Tahiti on kaiken kaikkiaan sairas (mies on jo ikäloppu). Kaikista vaikeuksista huolimatta ja niiden kanssa, äijät aikovat kaikki töräyttää kakkosella alkavan maratonajan. Seuraamme mielenkiinnolla.

Alkuviikon reenit ovat olleet normaaleja. Maanantaina aloitettiin uinnilla, jossa kukaan ei loukkaantunut, eikä kukaan unohtanut uimahousuja, mutta Sir Michael menetti virkistävän Axe Hangoverinsa. Miten mies nyt pääsee hereille?
Tänään käytiin vetämässä 15x400m juoksuharjoitus. Vauhdit pidettiin vielä suht maltillisena. Paikalla paljon suunnistusporukkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti