perjantai 10. kesäkuuta 2011

Himoksella latautumassa


Perjantaina kolmen kopla (JB, Brotelai ja Jude) suuntasi Himokselle latautumaan koitokseen eli Pirkkaan. Pyörät saatiin katolle kätevästi ja Fiuden keula kurvattiin Lahden tietä pitkin Jämsää kohti. Kuvassa olevista pyöristä yksi ei tule kiertämään tämän vuoden Pirkan pyöräilyä, arvaa mikä!

Frisbeegolffissa todettiin, että Brotelai ja Jude eivät osaa heittää suoraan. Toisaalta tulokset olivat silti kovia.

Kuumuus on vaivannut porukkaa (mittarissa 40,8 astetta) ja paljon on pakko juoda. Perjantain tankkausjuomaksi valittiin Sandels ja lauantaiksi Dexal. Valmistautumista on heikentänyt myös se, että ilmalämpöpumppu oli talven jäljiltä lämmitys-asennossa ja meiltä meni aika kauan ennen kuin huomasimme asian. Tämä johtui taas siitä, että grillasimme nahkaa ulkona. Grillissä tirisi possua. Järkytyimme syvästi traagisesta lintukohtalosta, jonka löysimme parvekkeelta. Räkättirastas kuvitteli lentävänsä mökin parvelle, mutta törmäsikin parvekelasiin katkaisten niskansa. Huomenna siipikarjaa.

Tarkoitus on huomenna putsata pyörät, ajaa pikkuinen lenkki ja siirtää ruho sopivalle kohdalle hikoamaan hiekkarannan kuumuuteen. Kuvia lisää myöhemmin. Ja sunnuntaina olemme iskussa, se on selvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti