maanantai 27. kesäkuuta 2011

Rauhallista juhannusreeniä

Juhannuksen treenailut olivat määriltään pieniä ja tehoiltaan alhaisia. Yksi maastopyörälenkki tuli heitettyä, 21 kilometriä tuli mittaa perjantaina. Lauantaina sitten Sir Michael ja Jude löntystelivät raskain vatsoin reilun tunnin juoksulenkin. Iltaisin tehtiin neste- ja proteiinitankkausta.

Mökkiviikonlopuissa tulee usein muisteltua menneitä ja maalailtua tulevaa. Menneiden muisteluissa pyörivät vahvasti seikkailu-urheilukilpailuiden vaikeat hetket: krampit, kylmettymiset ja vammautumiset. Myös heikompikuntoisia joukkuekavereita muisteltiin kaiholla.

Tulevaisuuden puolella puheet kääntyivät nopeasti pyöräostoksiin: Tahitille maantiepyörä kehiin! Tapetilla oli kuitenkin vahvinten tulevan viikonlopun Tahko MTB, johon osallistuu myös Jari, joka vietti juhannusta kanssamme. Etukäteismurheita aiheuttaa Judelle kalusto (toisen polkimen laakerit rikki, kenkien soljet rikki ja jatkuvia rengasrikkoja). Sir Michael ennustaa tapahtumasta tuskaista. Jari lähtee kuulemma nautiskelemaan, käsittämätöntä! Sir Michael ja Jude lähtevät tavoittelemaan 60 kilometrin matkalla noin 4 tunnin kokonaisaikaa.

Tahiti väläytti viikonloppuna mahdollisuuden käydä huomenna juoksemassa pieni kyläkilpailu Mäntsälässä. Kyseessä on pieni tapahtuma, jossa kisataan 8,6km matkalla. Osallistuminen on harkinnassa sekä Judella, että Sir Michaelilla. Tahiti aikoo ilmeisesti startata kaikkien seurakaverin Tohtori Karin kanssa.

Tahkon jälkeen suunnataankin sitten Kainuun rastiviikolle, jossa Tahiti ja Brotelai-Mikko aloittavat kilpailemisen sunnuntaina. Jude ja Sir Michael tulevat paikalle sunnuntaina ja juoksevat ensimmäisen kilpailunsa vasta tiistaina. Muut osakilpailut ovat torstaina ja perjantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti