perjantai 10. kesäkuuta 2011

Pirkan pyöräilyn ennakko

Pirkan pyöräily ajetaan sunnuntaina. Tänä vuonna olemme himmailleet pyöräilytavoitteissa. Kun vielä päätimme satsata Jukolaan, valitsimme matkaksi 134 kilometriä. Pirkan pyöräily on viikkoa ennen Jukolaa. Aikatavoiteryhmäksi valitsimme kovimman eli alle 4,5 tuntia.

Valmistautuminen ei alkanut hyvin, sillä lenkillä noin viikko sitten Sir Michael tajusi olevansa New Yorkissa juuri tapahtuman aikana. Ei muuta kuin etsimään korvaavaa kuskia, joko maantiepyörän omistajaa tai riittävän hujoppia kaveria Sir Michaelin pyörään. Eipä tarvinut kauan etsiä, kun JB lupautui jo seuraavan päivän veneretkellä pyöräilijäksi Michaelin pyörällä.

JB:llä ei ole aiempaa kokemusta pyöräilytapahtumista, vaan kaveri tulee ajamaan enemmän tai vähemmän hyötypyöräily- ja lenkkipohjilla. Taustaa kaverilla on koripallosta, ei kestävyyslajeista.

Saimme kuitenkin iskuryhmän kasaan ja viivalla nähdään Jude, Brotelai ja JB. Iskuryhmä siirtyy jo tänään Himokselle, jossa ohjelmassa pyöränpuunausta, grillausta, lyhyt lenkki lauantaina ja hengailua ilmastoidussa mökissä. Onnekasta pyöräilyä myös E:n faijalle, joka osallistuu 217 kilsan pätkälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti