torstai 16. kesäkuuta 2011

Uusia varusteita

Innostus pyöräilyyn on tullut kesän myötä ja tuntuu siltä, ettei seuraavaa ajoa edes malta odottaa. Tärkeimpänä urheilutapahtumana edessä päin on kuitenkin Jukola. Silti tilauksia on lähtenyt Britteihin chainreactioncyclesiin, Saksaan Bike-Discounttiin ja Cycle Componentsiin.

Vähemmälläkin määrällä tilauksia olisi selvitty, mutta ensimmäisen tilauksen jälkeen Judella meni ulkorengas rikki maantielenkillä. Samalla tilattiin JB:lle SPD-lukkopolkimet ja kengät. Polkimet olivat sellaiset, joissa toinen puoli on ilman lukkoa eli ajettavissa tavallisilla popoilla. Toinen tilaus tuli ajankohtaiseksi, kun Jude tajusi tarvitsevansa uudet maastorenkaat ja saavansa Saksasta tilattua kaasupatruunoita "pumppuun", mikä ei onnistunut Englannista. Nämä tavarat tilattiin Bike-Discountista.

JB innostui Pirkan pyöräilystä maantieajoon niin, että tilaa juuri näillä hetkillä hän on tilaamassa Schwalben Duranoja eli maantierenkaita Tunturin cyclocross pyörään. Samalla tulee Judelle Sidin maastopyöräkenkiin uudet "pumpit". Palaamme käyttökokemuksiin myöhemmin.

Brotelai-Mikko ei vielä tilannut mitään, mutta puhui pyöränsä rullausongelmista. Syystä tai toisesta pyörä ei tuntunut liikkuvan alamäkeen oikein ollenkaan Pirkan pyöräilyssä.

1 kommentti: